Diensten voor zorgvuldig beheer van uw groen

Een compleet nieuwe tuin of keramische tegels voor uw gazon: alles kan bij Groenbeheer Lardinois. Wij houden rekening met uw wensen en hebben verstand van ons vak. Uw groen is bij ons in goede handen.

Neem direct contact op

Gladheidsbestrijding

In de winter kan het weleens flink glad worden op straat, maar zeker ook in uw tuin. Groenbeheer Lardinois strooit voor in u uw tuin en voorkomt zo uitglijders, maar ook problemen die door de vorst kunnen ontstaan, zoals gebarsten tegels. Ook worden naar wens de paden rondom uw huis onder handen genomen, zodat u veilig op pad kan. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Tuinaanleg

Samen met u kunnen we de wensen voor aanleg van de tuin bespreken. Daarnaast adviseren we u en krijgt u een ontwerp voor uw tuin. Aan de hand daarvan krijgt u een vrijblijvende offerte. Een aantal werkzaamheden die we uitvoeren zijn:

 • Tuinaanleg en -advies
 • Bestrating (beton, keramische tegels, hardsteen en klinkers)
 • Gazon/kunstgras
 • Groenvoorziening/aanplanting
 • Schuttingen/afrasteringen
 • Vijvers/waterpartijen
tuinaanleg tegels

Tuinontwerp en advies

Geen nieuwe tuin zonder strak ontwerp. Wij bespreken daarom eerst uw wensen en brengen alle mogelijkheden voor u in kaart.

Weet u wat u wilt? Wij stellen een helder plan voor u op, zodat u weet waar u aan toe bent en ons team snel en efficiënt aan de slag kan.

gazon aanleggen

Tuinrenovatie op maat

Wilt u niet de hele tuin op de schop doen, maar heeft u wel behoefte aan iets nieuws op maat? Groenbeheer Lardinois voert ook kleine tuinwerkzaamheden uit.

Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan een tuinvijver met vissen of een tuintrap naar uw balkon? Wat het ook is, Groenbeheer Lardinois zorgt ervoor dat u straks met een goed gevoel van uw tuin of grond geniet.

gazon bijhouden

Gazon en terras

Een gazon of terras geeft uw tuin een extra dimensie. U tafelt in de zomer bijvoorbeeld met de hele familie op het straks betegelde terras. En uw kinderen spelen veilig en zacht op uw nieuwe gazon. Ook voor huisdieren is een gazon ideaal om op te ravotten.

tuinadvies bestrating

Bestrating met de juiste tegels

Wij verzorgen het voorbereidend werk en bestraten uw nieuwe terras met het soort steen dat bij u past. Wilt u praktische betontegels in zand? Deze gaan lang mee en zorgen voor een strak en functioneel gezicht.

Of kiest u voor duurzame keramische tegels? Tegels van deze soort vereisen weinig onderhoud en de afvoeging voorkomt onkruid.

grasaanleggen

Grasaanleg

Welk soort gras wilt u in uw tuin? Duurzaamheid gaat hand in hand met natuurgras, maar ook kunstgras is natuurlijk een optie.

Groenbeheer Lardinois kan zowel natuur- als kunstgras aanleggen. Het gras kan worden aangelegd in combinatie met een terras en/of beplanting.

beplanting verzorgen

Beplanting

Ook de beplanting van uw tuin of nieuwe heg is in goede handen bij Groenbeheer Lardinois. Wij hebben brede kennis van diverse plant- en boomsoorten en houden in ons advies altijd rekening met uw onderhoudswensen en bijvoorbeeld het type grond in uw tuin. Zo staan ook de planten er in alle seizoenen mooi bij.

Tuinonderhoud

Zoekt u een tuinman met verstand van al uw groen? We kunnen het hele jaar uw tuinonderhoud doen. Het is belangrijk dat uw tuin/gazon goed onderhouden wordt. 


Een goede bemesting voor uw gazon zorgt ervoor dat uw gazon er goed uit blijft zien. Naast bemesting, doen we aan mos- en onkruidbestrijding en we verticuteren.

Voor uw bomen, heesters en beplanting doen we de juiste snoeibeurt. Denk bijvoorbeeld aan de vormsnoei en de voor- en najaarssnoei. Daarnaast kappen en rooien we bomen en frezen we stronken.

Onderhoud is er voor al het groen in uw tuin. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Snoeien van uw planten en heggen. Vooral vlak voor de winter en net voor de zomer is dit van belang.
 • Rooien van uw bomen.
 • Verzorging van uw planten.
 • Verwijderen van ongewenste stronken.
 • Weghalen van overtollige takken.

Landschapsbeheer

Groenbeheer Lardinois verzorgt ook uw landschapsbeheer. We leggen hagen en beplanting aan en we zaaien landschapselementen in. Daarnaast onderhouden we landschappen door het snoeien en rooien van hagen en maaiwerkzaamheden voor klepelen. De begrazing van weilanden, natuurgebieden en waterbuffers laten we doen door mergellandschapen die u kunt huren bij ons. 

Het onderhoud van de wijngaard verzorgt Groenbeheer Lardinois door bespuiting van uw wijngaard. We beschikken over de juiste licentie voor gewas en onkruidbestrijding. Voor maai- en klepelwerkzaamheden beschikken we over de juiste machines.

schapen beheren

Begrazen of maaien

Groenbeheer Lardinois bewerkt uw grond met speciale machines voor snel en goed resultaat.

Of kiest u voor begrazing? U huurt dan via Groenbeheer Lardinois een kudde mergellandschapen die uw weide begrazen. Deze methode is duurzaam, goedkoop en daarnaast goed voor de vruchtbaarheid van de grond.

bomen snoeien

Snoeien en rooien van bomen

Het snoeien van bomen met een hoogwerker of compleet laten rooien kunt u laten uitvoeren door ons team. Bomen kunnen om meerdere redenen gesnoeid of gerooid worden. Bijvoorbeeld bomen die overhangen, in de weg staan omdat u ruimte wilt maken voor iets anders of omdat de boom ziek is, bij Groenbeheer Lardinois kunt u terecht.

Wat de reden ook is dat u de boom wilt laten rooien of snoeien, we doen het voor u.

landschap maaien

Wijngaard onderhoud

Wij kunnen uw wijngaard beheren en onderhouden. De beste wijn komt voort uit een gezonde gaard. Die vereist goed onderhoud en de juiste zorg.

Wat kunnen wij voor uw wijngaard doen?

 • Bespuiten
 • Maaiwerk
 • Klepelwerk
 • Loof snijden